Programajánló

Kedves vendégeinket tartalmas programokkal várjuk egész évben!

Csorgókő vízesés

Székelyvarsági Csorgókő vízesés

Aktív pihenés a Hargita Outdoorral

E-bike, gyalogos, hótalpas túrák

Babusgató állatsimogató Zeteváralja

Testközelbe kerülhetnek az állatokkal, megérinthetik, megsimogathatják őket

Nagy örömünkre szolgál, hogy egy olyan helyet hozhattunk létre Hargita megyében, amely tartalmas kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára.

Vadaspark látogatás

Az ivói vadaspark egy 320 hektáron elhelyezkedő terület, erdei patakok folynak át rajta, és hegyek veszik körül. Itt a szarvasok, őzek, muflonok és vaddisznók természetes környezetükben élhetnek. A vadasparkon végzett módosítások a lehető legminimálisabbak: alig pár földutat és kerítést tettek hozzá a meztelen természet szépségéhez.

Lovaglás izlandi lóval

Az izlandi ló nagy előnye, hogy akár pár óra gyakorlás után biztonsággal indulhat vele a lovas rövidebb túrákra, egy tapasztalt vezető kíséretében. Ennek köszönhetően nem szükséges több éves karám gyakorlat a túrázáshoz. Így mindenki kipróbálhatja a tereplovaglás által nyújtotta örömöket. A friss levegő, a gyönyörű táj és a lovak társasága garantálja a feledhetetlen élményt.

Pisztráng horgászat a Nagy-Küküllőben

Amennyiben a horgászat szerelmese, jó helyen jár!

Panziónk udvara mellett folyik a Nagy-Küküllő, mely ezen a részen a Vadász és Sporthorgász Egyesülethez tartozik.  Ez a Zetelaka település felett található kis híd (palló) és a zeteváraljai víztározó közt elterülő szakasz, itt megkülönböztetett rendszabály van érvényben a horgászást illetően. A  „megfogni és visszaengedni" előírás van hatályban (Catch & Release).

Népzene néptánc ízelítővel

Én az éjjel nem aludtam egy órát, Hallgattam a régi babám panaszát, Éjfél után sejehaj, kezdtem elszenderedni, Jaj de bajos, ki egymást nem szereti

Néptánc kedvelőknek és a népi kultúrát megismerni vágyóknak ajánljuk ezt a programot, melyről a jó hangulat, jó kedv nem hiányozhat!

Madarasi-Hargita túra

Az egyik legvarázslatosabb hely, kihagyhatatlan úticél Erdélynek ezen a részén járva.

A “ székelyek szent hegyé’’-nek nevezett Madarasi-Hargita, Székelyföld legmagasabb hegye, a tengerszint feletti 1801 méteren levő csúcsával. Az egyik legvarázslatosabb hely, kihagyhatatlan úticél Erdélynek ezen a részén járva.

Medveles

Egész közelről nézhetők meg a medvéket, amint csemegéznek és játszanak.

A székely ember szavajárása:
“A sör nem ital,
  Az asszony nem ember,
  S a medve nem játék!”  

Tábor, osztálykirándulás

Legendák nyomában: szebbnél szebb történetek elevenednek meg a legendás helyszíneken

Kedves diákok, tanárok! Szervezzétek osztálykirándulásotokat a Zetavár Panzióba és felejthetetlen élményekben lesz részetek!